Geïnspireerd door de natuur

Onze mooiste schatten

 De naam Andara verwijst naar een buitenaards volk afkomstig van de Pleiaden, die de mensheid ten dienste wil staan in tijden van grote veranderingen. De obsidiaan waar zij hun naam aan verbonden hebben is opgebouwd uit de prima mater, de pure materie waaruit de aarde is ontstaan.

Even als alle andere obsidiaansoorten helpt Andara ons contact te maken met onze onbewuste stukken en deze te transformeren naar kennis en inzicht. Door hun grote helderheid en hoge trilling zijn het goede reinigers van de chakra's, meridianen en het menselijk immuunsysteem. Hij werkt versterkend, grondend en geeft met name aan "Kristal-kinderen" een gevoel van herkenning en welkom op aarde.

Gouden driehoek :De gouden driehoek kan op verschillende manieren gebruikt worden bv. als waterzuivering.Eén grote gouden driehoek voor een heel huis, centraal in de woonruimte geplaatst of kleinere gouden driehoeken in de woon-, slaap-, bedrijfs- en praktijkruimte.

Welke werking hebben de drie stenen afzonderlijk?

De amethist: Met een amethist in huis kunt u sneller ontspannen en bent u minder druk in het hoofd. Het autonome zenuwstelsel wordt heel positief beïnvloed, u laat toe, dat u tot rust mag komen. Dus goed tegen stress en spanning. Er heerst rust en ontspanning. In de slaapkamer zorgt hij voor een goede nachtrust. De amethist is ook een heel goede steen bij hoofdpijnklachten, zelfs bij migraine.

De bergkristal: Reinigt de energie van de ruimte. Heeft een heel goede reinigende werking op de mens. De aura wordt gereinigd. Ook planten en dieren hebben veel baat bij de bergkristal. De energie van de bergkristal is activerend, maakt vitaler en werkt tegen pijn. Heldere gedachten en goede ideeën krijgen weer ruimte in uw hoofd.

De rozenkwarts: Zachtheid en liefde, pure emoties. Zorgt voor vrede, liefde en gezelligheid in huis. Bewerkstelligt een positieve emotionele uitwisseling onderling. Rust in het hart zorgt voor harmonie van binnenuit. Met de rozenkwarts leert u van uzelf en van de ander te houden.

Met een gouden driehoek bent u ervan verzekerd dat er altijd de beste energie in huis is. Alles komt tot rust en in balans. Een vrede vol leven met kracht en harmonie ontstaat