ALFA & OMEGA

HELENDE  STENEN - MINERALEN - JUWELEN - REIKI - WORKSHOP  

De juiste plek voor de juiste persoon

Van al de soorten healingen zal ik kijken en voelen wat het beste bij jou resoneerd en toepassen.Is de ene manier beter dan de andere ?

De ene persoon reageert wel goed op bijvoorbeeld homeopathie en de ander niet, de een reageert wel goed op acupunctuur, of fysiotherapie, de andere persoon niet. 

Zo is het ook het de diverse healing vormen.Welke healingwijze er ook gebruikt word ,jij blijft baas over jou leven.

Staat het jou niet aan dan zal er ook niets gebeuren.  

Onze IK BEN Aanwezigheid is zeer praktisch, zodat de begeleiding haalbare opties zal betrekken en oplossingen die ons leven en het leven van anderen zal verbeteren. 
De innerlijke leiding van onze IK BEN Aanwezigheid zal altijd een Eerbied voor het Leven en het hoogste goed voor alle betrokkenen weerspiegelen.

De Violette Vlam van Gods Oneindige Perfectie is de meest krachtige tool, beschikbaar om ons te helpen de integratie van onze IK BEN Aanwezigheid te versnellen. 

Het is de perfecte balans van onze Vader Gods Blauwe Vlam van Macht en Goddelijke Wil, en onze Moeder Gods Roze Vlam van Goddelijke Liefde en Eerbied voor ALLE Leven. 

Dit Heilige Vuur zal de etherische gegevens en herinneringen geassocieerd met de negatieve gedragspatronen die achtergelaten werden door onze menselijke ego's transmuteren. 

En sinds 1999 ben ik mij bewust geworden dat er meer is tussen hemel en aarde.
Zodoende ben ik op zoek gegaan naar geestelijke voeding zo is er een evenwicht ontstaan in mijn leven die eerst niet genoeg voldoening gaf ....... Maar nu voel ik mij heel en compleet en gelukkig ,deze ervaring wil ik verder delen zodat wij samen verder kunnen groeien naar EENHEID van Licht en Liefde. Ik begon mijn zoektocht en vond Reiki heel voorzichtig ben ik op onderzoek gegaan ,was heel wantrouwend om te zien of het wel waar was allemaal .
Ja resultaten waren zichtbaar en ook wonderen bij mezelf natuurlijk want een mens gelooft pas als hij het zelf heeft gezien of meegemaakt ,dat maakte mij zo gelukkig dat ik niet meer te stoppen was.
Mijn zoektocht naar Geestelijke voeding was On-lesbaar. Mijn nieuwschierigheid was gewekt en ....... brangt mij naar onverwachte plaatsen en nieuwe ontmoetingen die mij inspireren op mijn zoektocht naar mijzelf .

Na Reiki kwam ik Tera Mai / Magnified Healing / Quantum Touch / Access The Bars .....Nu 2017 gaan we verder met Prive Consulten / Workshops / Meditaties / Lezingen en Evenementen